SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

“Yargı” Dizisine Veda Zamanı Geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Yargı dizisinin final tarihi belli oldu. Hayranları bu erken veda ile yıkılacak.

Sevilen dizi “Yargı”, seyircilerle buluştuğu günden bu yana büyük bir ilgi gördü. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun üstlendiği, hukuk ve dram türündeki bu dizinin, 95. bölümüyle ekranlara veda edeceği belirtildi. Yayınlandığı Kanal D’de reyting rekorları kıran dizi, izleyiciler tarafından büyük bir beğeni topladı.

“Yargı”, önceden belirlenen iki sezonluk planının üzerine, seyircilerin yoğun ilgisi ve talebiyle üçüncü sezonu da çekme kararı aldı. Ulusal ve uluslararası arenada dikkat çeken Ay Yapım imzalı projenin, mayıs ayının son haftasında final yaparak izleyiciyle vedalaşacağı ifade ediliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi 14 Nisan’da “İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?” temalı bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin yaratıcısı ve senaristi Sema Ergenekon, “Yargı”nın sona ermesiyle birlikte yeni projelere yönelik çalışmalarına başlayacak. Ergenekon’un, dizinin finalinden sonra özellikle dijital platformlar için dizi ve film yazmayı planladığı bilgisi paylaşıldı

author avatar
kader gun

İlgili Haberler