Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatilden döndü! İkili birlikte görüntülenmemek için köşe bucak kaçtı

Yayın: 12:51 - 08.04.2024
Güncelleme: 12:51 - 08.04.2024

#image_title

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, tatil dönüşü kameralara yakalandı. Taze aşıklar birlikte görüntü vermemek için köşe bucak kaçarak havalimanından ayrı şekilde çıktılar. İşte detaylar…

Taze aşıklar Serenay Sarıkaya ve Mert Demir baş başa gittikleri Milano tatili dönüşünde görüntülendi. Haklarında çıkan aşk iddialarına yanıt vermeyen ikili Milano tatili sonrasında Türkiye’ye birlikte döndü. Beraber görüntülenmek istenmeyen taze aşıklar havalimanından ayrı ayrı çıktı.

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı ve Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aile dizisinde yer alan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bir süredir şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İkili haklarında çıkan aşk iddialarına karşı sessizliklerini korurken sosyal medyada yaptıkları yorumlar ile dikkatleri üzerine çekiyordu. Haklarında aşk yaşadıkları iddia çıkan ikili birlikte gittikleri Milano tatili dönüşünde havalimanında görüntülendi.

İddialara göre, baş başa gittikleri Milano tatilinden Türkiye’ye beraber dönen çiftten ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın basın mensuplarını görmesinin ardından sevgilisi şarkıcı Mert Demir’i valiz bölümünde beklemesi için uyardığı söylendi. Valizlerini almasının ardından havalimanından çıkan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularında ısrarcı olmasına rağmen özel hayatı ile ilgili sorulara yanıt vermek istemedi. Serenay Sarıkaya’nın havalimanından çıkmasından 15 dakika sonra şarkıcı Mert Demir de çıkış yaptı. Şarkıcı Mert Demir’de Serenay Sarıkaya gibi basın mensuplarının aşk sorularını yanıtsız bırakarak “ Teşekkür ederim” diyerek gitti.

kader gun
Exit mobile version