SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Oktay Kaynarca geleneği bozmadı ve Süleyman Çakır’ı ölümünün 20. yılında da andı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır’ı ölümünün 20. yılında da unutulmadı. Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak taziye mesajını 20. yılda da yayınladı. İşte detaylar…

Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır’ı her yıl olduğu gibi bu senede ölümünün 20. yılında sevenleri tarafından anıldı. Süleyman Çakır’ın hayranları ve karaktere hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’da sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Televizyon tarihinin efsane dizilerinden olan ve yayınlandığı dönemde tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır’ı, ölümünün 20. yılında da sevenleri tarafından anıldı.

Kurtlar Vadisi dizisinde ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri, 43 bölümünde vurularak 45. Bölümde hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı. Süleyman Çakır karakteri Kurtlar Vadisi dizisine damga vuran bir karakter olduğu için dizide ki ölümünün ardından her yıl ölüm yıl dönümünde taziye mesajları yayınlandı. Sosyal medyada her sene Süleyman Çakır’ın ölüm yıl dönümünü anmak için yayınlanan taziye mesajları gündem oluyor. Her sene 8 Nisan tarihinde ölüm yıl dönümü anılan Süleyman Çakır, bu sene ölümünün 20. Yılında da unutulmadı. Süleyman Çakır karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’da geleneği bozmadı ve sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır’ın ölüm yıl dönümü için sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Oktay Kaynarca, yayınladığı videoda “ Rahmetlinin 20. sene-i devriyesi. Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Güzel adamdı” dedi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler