SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Cumhurbaşkanı KABİNE SONRASI Açıkladı! İşte Emekli Bayram İkramiyesi Ödeme Takvimi

Yayınlanma:
ABONE OL

Milyonlarca emeklinin beklediği haber kabine sonrası geldi. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 2024 ödeme takvimi belli oldu.

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 2024 ödeme takvimini merakla takip ediyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı bugün beş tepede yapıldı. Kabinenin en önemli gündemleri arasında bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Temmuz 2024 maaş zamları, ekonomide son durum vardı. Ayrıca haziran ayı emekli maaşlarının erken ödenip ödenmeyeceği de Kabine toplantısında görüşüldü. Peki emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu?

Kurban Bayramına doğru geri sayım devam ederken milyonlarca emeklinin gözü kulağı emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimine çevrildi. 2024 yılında emekli bayram ikramiyesi 3000 TL olarak belirlenmişti. Ramazan Bayramı öncesi ödemeler emekli tahsis numarası sonuna göre ve maaş alınan kuruma göre farklı tarihlerde hesaplara yattı. Artık 2024 Kurban Bayramı ikramiyesi için de geri sayım başladı. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bayram ikramiyesi ödeme tarihlerinde. Bugün yapılan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da kritik açıklama geldi. Peki emekli Bayram ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme günleri belli oldu mu?

EMEKLİYE KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ OLARAK 3000 TL ÖDENECEK

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ve ödeme miktarı 16 milyondan fazla emekli için merakla takip ediliyor. Milyonlarca emekliye verilecek bayram ikramiyesi bu yıl 3000 TL olarak belirlendi. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisinin tamamı bu ödemeyi alacak.

KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK?

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri kadar kimlere bayram ikramiyesi verileceği de merak ediliyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinde SSK bağ-kur memur emeklisi ile birlikte ölüm aylığı alanlarda faydalanıyor. Ölüm aylığı alanlara aylık hisse miktarlarına göre ödeme yapılıyor. Ayrıca emekli bayram ikramiyesi, şampiyon sporculara, terörden zarar gören sivil vatandaşlara, gazilere, şehit yakınlarına, sürekli iş görememezlik raporu olanlara ödeniyor.

2024 EMEKLİ KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ

Peki emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme takvimi belli oldu mu? Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin de görüşüleceği cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında beş tepede toplandı. Toplantının ana maddelerinden biri de bayram ikramiyesi ödemeleri oldu. Bayram ikramiyesi ödemeleri artık bankalarda yoğunluk oluşmaması için maaş alınan kuruma göre farklı tarihlerde yapılıyor. 10 Haziran’a kadar ikramiye ödemelerinin tamamlanacağı tahmin ediliyor ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün kesin ve net ödeme tarihlerini Kabine toplantısının ardından aktarması bekleniyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ 10-14 HAZİRAN ARASI YATACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini açıkladı. Bayram ikramiyeleri 10-14 Haziran arasında hesaplara yatacak. Bayram ikramiyesi ödemeleri emekli maaş günlerine göre yatacak. SGK takvimi net olarak açıklayacak.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler