Hollanda Türkiye muhtemel 11’ler! Arda Güler Hollanda maçında oynayacak mı?

Yayın: 08:10 - 06.07.2024
Güncelleme: 08:10 - 06.07.2024

#image_title

Dev maç bu akşam oynanacak. Türkiye heyecanla Hollanda Türkiye maçını bekliyor. Peki Hollanda Türkiye muhtemel 11’ler belli oldu mu?

A milli futbol takımımız bu akşam 2024  Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçına çıkıyor. Hollanda ile karşı karşıya gelecek olan milliler için Türkiye adeta tek yürek oldu. Özellikle Merih Demiral’a verilen ceza vatandaşları adeta kenetlendirdi. Peki Milli Takımımız Hollanda karşısına hangi kadro ile çıkacak? Hollanda Türkiye muhtemel 11’ler ve detaylar haberimizde…

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 çeyrek finalinde güçlü rakibi Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, son 8 takım arasına kalmayı başaran Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadı’nda Hollanda’yı yenerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Büyük mücadele, TSİ 22.00’de TRT 1 ve TRT’nin dijital platformu tabii’den canlı yayınlanacak.

FRANSIZ HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye ve Hollanda arasındaki kritik karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Dördüncü hakem ise Almanya’dan Felix Zwayer olacak. VAR hakemliği görevini ise Fransız Jerome Brisard üstlenecek.

TÜRKİYE, GRUBUNU İKİNCİ SIRADA TAMAMLADI

Milli takımımız, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele ettiği F Grubu’nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile tamamlayarak, Portekiz’in ardından ikinci sırada yer aldı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Ay-yıldızlı ekip, bu turda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

HOLLANDA EN İYİ ÜÇÜNCÜLER ARASINDAN GELDİ

Hollanda, Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu 4 puanla tamamlayarak en iyi üçüncüler arasından son 16 turuna kaldı. Hollanda, bu turda Romanya’yı 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finali kazanan ekip, İngiltere-İsviçre eşleşmesinin galibiyle 10 Temmuz’da Dortmund’da yarı final mücadelesine çıkacak.

MİLLİ TAKIMDA ÖNEMLİ EKSİKLER

A Milli Takım’da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, Hollanda karşısında forma giyemeyecek. Ancak, cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın sahadaki yerini alabilecek. Hollanda’da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.

TÜRKİYE’NİN AVRUPA ŞAMPİYONASI KADROSU

A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosu şu futbolculardan oluşuyor:

Kaleciler:

Altay Bayındır (Manchester United)

Mert Günok (Beşiktaş)

Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans:

Mert Müldür

Ferdi Kadıoğlu

Samet Akaydın (Fenerbahçe)

Zeki Çelik (Roma)

Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray)

Ahmetcan Kaplan (Ajax)

Merih Demiral (Al-Ahli)

Orta saha:

İsmail Yüksek (Fenerbahçe)

Kaan Ayhan (Galatasaray)

Okay Yokuşlu (West Bromwich)

Orkun Kökçü (Benfica)

Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Hakan Çalhanoğlu (Inter)

Forvet:

İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)

Yunus Akgün (Leicester City)

Kenan Yıldız (Juventus)

Kerem Aktürkoğlu

Barış Alper Yılmaz (Galatasaray)

Arda Güler (Real Madrid)

Bertuğ Yıldırım (Rennes)

Cenk Tosun

Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Yusuf Yazıcı (Lille)

Bu zorlu karşılaşmada, milli takımımızın yanında olup heyecan dolu anlara tanıklık edeceğiz. Başarılar Türkiye!

kader gun
Exit mobile version