SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP adına doğru bir proje, eğer doğru uygulanabilirse…

Yayınlanma:
ABONE OL

“  Hedefe…  Tam  12 den”

Geçtiğimiz günlerde CHP İl başkanlığı İstanbul’daki 12 ilçe belediye başkanı ile birlikte 1 yıllık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantı güzel düşünülmüş projelendirilmiş fakat uygulamada eksiklikler ve yetersizliklerle beraber  bu kadar hazırlık  böyle bir sunum  için miydi  dedirtti:

Belki zaman darlığından olsa gerek belediye başkanlarının konuşmasına fırsat verilmedi. İlçe belediyelerinin bir yıllık değerlendirme yapabilmesi için Belediye Başkanlarına kısa kısa konuşma şansı  verilmeliydi.

Belediye hizmetlerinin anlatımının sadece slayt gösterimi ile sınırlı tutulması şaşkınlık meydana getirdi.

Toplantıya davet edilen basın mensuplarına bir sayfalık program akışı verilebilirdi.

Toplantı başladı herkes şu hesabı yapıyor. 12 Belediye Başkanının her biri 10 dk konuşsa 120 dk tutar yani iki saat ama zaten öyle de olmadı.

Toplantıya il Başkanı Gürsel TEKİN  Kadir Topbaş’a göndermeler  yaparak  başladı,  CHP Genel Başkan yardımcısı  Bilhun Tamaylıgil tamamladı, hemen ardından  gazetecilerin sorularına geçildi.

Belediye Başkanları da kendilerine yöneltilen sorulara birer cevap vermek suretiyle toplantı sona erdi.

Bence o toplantı amacına uygun olmadı, sadece Gürsel TEKİN 12 Belediye Başkanını yanına dekor olarak oturtup vitrin süslemesi yaptı,  kendi açısından şov yaptı.

Toplantıya katılan başkanlar ne düşünür bilinmez  ama, o kadar hazırlık yapılarak düzenlenen toplantıya  yerel ve ulusal basında gayet ilgi göstermişti. Fakat  asıl aktörlere  yani belediye başkanlarına  kendi hizmetlerini  değerlendirme  fırsatı  verilmeyerek  haksızlık edildi.

Zira  basın  mensuplarının  sorduğu sorularda  sanasyonel  sorular idi. Yani başkanlar hizmetlerini anlatmak yerine muhalefetin dile getirdiği  iddialara cevap vermek zorunda  kaldılar.

Bence o toplantıda  Gürsel TEKİN  şov sergilendi.

Bir gerçeği dile getirmekte fayda  var  görsel tasarım yani başkanların oturduğu platformda ki   görsel tasarımlar  ve slaytlarla verilen mesajlar fena değildi.

Maltepe Belediye Başkanı Dr. Mustafa ZENGİN in,  personeli işten çıkarma konusundaki yaptığı açıklama nezaket çerçevesinden bakarsan hiç yakışmayan bir ifade oldu. Aynen şu ifadeyi kullandı  “ Evet ben   18 kişi attım “ Sayın başkan ne atıyorsun  insana insan olarak saygınız olması gerekir, çöp mü atıyorsun.

İnsana  saygı konusunda Altınok  Öz  Başkan böyle bir konuyu açıklarken  “ Evet sözleşmeli olarak çalışan arkadaşlarımızla  performans düşüklüğü sebebiyle  yollarımızı ayırmak zorunda kaldık“  şeklinde  gayet saygılı, nezaketli bir ifade tarzını seçmektedir.

Kendisini  takdir ediyoruz.

Kenan Gülerci

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kenan GÜLERCİ See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]