SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Cumhurbaşkanı Onayladı! Emekliye Yılbaşı Müjdesi Akşam Üstü Geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekliye yılbaşı müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı. Emekliler son 4 günlük fırsatı sakın kaçırmayın. Adeta hesaplara ödeme akacak.

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi için yeni yıl fırsatları oldukça önemli. Çünkü emekliler ekonomik kriz sürecinde zor günler geçiriyor bu sebeple de sunulacak yeni fırsatları yakından takip edip değerlendirmek istiyor. Son dönemlerde en çok araştırılan konu ise emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emekliler için Cumhurbaşkanı onaylı son dakika ikramiye müjdesi geldi. 3 kamu bankası harekete geçti emekliye yılbaşı öncesi para akacak.

Emekli maaşı zammı öncesi emekliye sunulacak nakit destek fırsatları da merakla takip ediliyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi vatandaşlar için bankalardan da fırsat üstüne fırsat geliyor. Bu defa cumhurbaşkanı talimatıyla 3 devlet bankası harekete geçti. Emekliye verilecek promosyon destekleri netleşti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan Cumhurbaşkanı onaylı 5.000 TL’ye Varan Emekli promosyonu az önce açıklandı. İşte emekliyi sevindirecek yeni promosyon kampanyasının detayları…

EMEKLİYE CUMHURBAŞKANI ONAYLI İKRAMİYE

Devlet bankaları emekliye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni yıl öncesi de yeni bir fırsat daha açıklandı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan emekliye Cumhurbaşkanı onaylı ikramiye verilecek. Emekliye yılbaşı ikramiyesi ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Emekliler için bu yeni fırsat Aslında yeni de değil. Çünkü kamu bankaları uzun süreden beri emekli promosyonu kampanyalarını sürdürüyor.

ZİRAAT VAKIF VE HALKBANK’TAN EMEKLİYE 5000 TL ÖDEME VAR

Yeni yıl öncesi Emekli promosyonu çağrısını yapan Ziraat Bankası vakıf ve Halkbank’tan 5.000 TL’lik ödeme var. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan herkes bu ödemeden yararlanmak için başvuru yapabiliyor. Başvurular dijital ortamda da banka şubelerinden de yapılabiliyor.

Yılbaşı ikramiyesi dağıtan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aynı zamanda daha fazla nakit ihtiyacı olan emekliler için de özel fırsatlar sunuyor. 3 devlet Bankası’ndan emekliye yönelik promosyon miktarı 5.000 TL olsa da düşük faizli 50.000 TL’ye kadar kredi fırsatı da veriliyor.

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Vakıf ve Halkbank’tan emekliye özel kredi faiz oranları da geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan tüm emekliler düşük faizli 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli Kredi kullanmaya da hak kazanıyor. Hemen 3 yıllığına maaşınızı devlet bankalarına taşıyarak hem düşük faizli kredi alma fırsatından yararlanabilir hem de promosyon olarak yeni yıla kafanız rahat bir şekilde girebilirsiniz.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler