SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Eğitim

10 Ocak 2024 Çarşamba okullar tatil mi? Yarın kar tatili olan iller

Yayınlanma:
ABONE OL

10 Ocak 2024 Çarşamba okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil? 10 Ocak 2024 İstanbul’da okul var mı yok mu?

Meteorolojinin yaptığı uyarılar sonrasında başta Trakya Bölgesi olmak üzere yoğun kar yağışı başladı. İstanbul’un da yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmeye devam ediyor. Öğrencilerin gündeminde ise 10 Ocak Çarşamba okullar tatil mi sorusu var. 10 Ocak hangi illerde okullar tatil, okullarda kar tatili var mı yok mu sorularının yanıtı merakla araştırılıyor. Peki 10 Ocak Yarın İstanbul’da okullar tatil mi? İşte 10 Ocak kar tatili olan iller…

YOĞUN KAR YAĞIŞI ALARMI VERİLDİ

Günlerdir beklenen Sibirya soğukları Trakya bölgesinden yolda giriş yaptı. Yeni soğuk hava dalgası ile birlikte başta Trakya Bölgesi olmak üzere yoğun kar yağışı beklentisi de oluştu. Trakya’da Edirne Kırklareli ve Tekirdağ’da kar etkisini gösteriyor. İstanbul’un yüksek kesimlerinde de kar yağışının etkili olduğu öğrenildi.

10 OCAK 2024 ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışının Yurda giriş yapmasıyla beraber öğrenciler de yarın kar tatili var mı sorularına yanıt aramaya başladı. 10 Ocak çarşamba okullar tatil mi, 10 Ocak kar tatili olan iller hangileri gibi sorular meraklı araştırılıyor. Şu ana kadar bir ilden kar tatili Haberi geldi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Tekirdağ’da 4 ilçede okullar tatil edildi. Tekirdağ’ın Şarköy Malkara Muratlı ve Çorlu ilçelerinde Bugün öğleden sonra ve Yarın tam gün olmak üzere eğitim öğretime ara verildi.

İSTANBUL’DA 10 OCAK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

Diğer yandan Mega kent İstanbul’da yüksek kesimlerde kar yağışı görülüyor. Bu sebeple de 10 Ocak çarşamba İstanbul’da okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor. Şu an için İstanbul Valiliği tarafından bir kar tatili açıklaması yapılmadı.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler