SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Farah Zeynep Abdullah kendisine hakaret eden kadın takipçisini ifşa etti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisine hakaret içerikli mesaj atan kadın takipçisini sosyal medya hesabında ifşa etti. İşte detaylar…

İçinde bulunduğu projeler ve yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelerek adından söz ettiren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisine “ İğrenç ve çirkinsin” diyen kadın takipçisini sosyal medyada ifşa etti.

En son Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nde konuk oyuncu olarak yer alan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin merak ettiği sorularına cevap verdi. Ünlü oyuncu, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine “ Çirkin ve iğrençsin” mesajını takipçisinin fotoğrafı ile birlikte paylaşarak ifşa etti.

Son dönemde sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlar ve açıklamaları ile gündeme gelerek sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir kadın takipçisinin kendisine attığı, “ Çok çirkinsin ya ne bu Allah’ım nasıl bir iğrençlik” yorumuna sessiz kalmamayı tercih etti. Farah Zeynep Abdullah, takipçisinin yaptığı kötü yorumu takipçisinin fotoğrafı ile paylaşarak üzerine, “ Özür dilerim güzellik”  notunu düşerek ifşa etti.

Sosyal medyada özellikle de kadın kullanıcıların yaşadığı zorbalığa maruz kalan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yaşadığı bu sosyal medya zorbalığına sessiz kalmamayı tercih ederek, kendisine bir kadın takipçisinden gelen hakaret mesajını sosyal medya hesabında paylaşarak ifşa etti. Paylaşımın üzerine ise ” Özür dilerim güzellik” notunu düştü.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler