SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Alkollü canlı yayın açan Serdar Ortaç, herkese küfürler savurdu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, alkolün dozunu kaçırmış halde canlı yayın açınca herkese küfürler savurdu. İşte detaylar…

Yaptığı açıklamalar ve canlı yayınları ile sık sık gündeme gelerek hakkında konuşturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, alkollü bir şekilde açtığı canlı yayında küfürler savurması ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Ortaç, canlı yayını alkollü bir halde açmasının ardından Tarkan’ın adını duyduğunda küfür etti. Serdar Ortaç’ın canlı yayını alkollü bir şekilde açıp küfürlerini ve siyasi açıklamalarını duyan evde ki yardımcı kadın hemen telefonu alıp canlı yayını sonlandırdı.

Uzunca bir süredir MS hastalığı ile mücadele içerisinde olan ve sahnelerinden arta kalan zamanında sosyal medya hesaplarında canlı yayın açan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bu kez alkollü bir şekilde yayın açıp küfürler etti.

Alkollü olmasından dolayı konuşmakta güçlük çeken ve TİkTok hesabından canlı yayın açan Serdar Ortaç, canlı yayına dahil ettiği kadın takipçisinin “ Tarkancılar ve Serdarcılar var” demesinin üzerine sinirlenerek, “ Ya s… Tarkan’ı ya” ifadelerini kullandı. Siyaset ile ilgili konuşmalar yapan Serdar Ortaç, canlı yayında peş peşe küfürler etti. Evde çalışan kadın yardımcısı Ortaç’ın küfürler ettiğini ve alkollü bir şekilde canlı yayın açtığını duyduğu gibi hemen ünlü şarkıcının elinden telefonu aldı ve canlı yayını kapattı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde de açmış olduğu bir canlı yayında eski Survivor yarışmacısı olan Çağla Taşdelen’e aşık olduğunu söyleyerek, “ Ben hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler