SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, Sinema Genel Müdürü oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Yeni atamalar resmi gazetede yayınlandı. Ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, Sinema Genel Müdürü olarak atandı. İşte detaylar…

Birçok projenin yapımcılığına ve senaristliğini üstlenen ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, yeni görevine atandı. Yeni yapılan atamalara göre Birol Güven’in, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sineme Genel Müdürü olarak ataması yapıldı.

Yeni atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlandı. Çocuklar Duymasın en başta yer almak üzere birçok film ve dizi projesinin hem yapımcılığını hem de senaristliğini yapan Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.

Ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanmış olan karar ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Sineme Genel Müdürü oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile bazı kurum ve kuruluşlarda gerçekleşen atamalar Resmi Gazate’de yayımlandı. Yayımlanan atamalara göre, Hursit Yıldırım Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Ahmet Türkoğlu Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Hasan Kayma Masak Başkanlığına, Ekrem Candan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne, Veysi Kurt ise TCDD Genel Müdürlüğüne atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğüne ise Birol Güven atandı. Yapılan atamaya göre ünlü senarist ve yapımcı olan Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na yeni Sinema Genel Müdürü oldu.

 

author avatar
kader gun

İlgili Haberler