SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Olaylı boşanması ile gündeme gelen fenomen Ece Ronay yeni aşkını ilan etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Çocuğunun babası olan eski eşi Mehmet Bilir ile olay bir şekilde evliliğini bitiren sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni bir aşka yelken açtı. Ece Ronay, yeni aşkı ile birlikte verdiği pozunu sosyal medya hesabında paylaştı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz sene ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddialarından dolayı mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, olaylı hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Gündemden düşmeyen Ece Ronay, bu kez aşk hayatı ile gündeme geldi.

Açmış olduğu güzellik merkezleri ile birlikte sık sık konuşulan ünlü fenomen Ece Ronay, bebeğine 2,5 hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir ile evlenmiş ve ardından çok zaman geçmeden ikili kısa süre içerisinde boşanmıştı.

Hem boşanmaları hem de sonrasında ikilinin arasındaki olayların bitmemesi sebebiyle Ece Ronay, sık sık gündeme gelmişti. Eski eşi ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan ünlü fenomen Ece Ronay, kalbinin kapılarını aşka kapatmamış. Güzel fenomen yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Eski eşi ile yaşadığı olaylarla sık sık gündemin ortasına bomba gibi düşen ünlü sosyal medya fenomeni Ece Ronay, bu kez özel hayatı ile gündeme geldi. Olaylı bir şekilde geçirdiği boşanma döneminin ardından ünlü fenomen aşka küsmediğini gösterdi.

Ünlü fenomen kalbinin kapılarını aşka kapattığını göstererek yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Yeni sevgilisi ile birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak ilişkisini ilan eden fenomenin gönderisinin altına adeta yorum ve beğeni yağmuru yağdı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler