SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Ünlü oyuncu Berna Laçin apar topar ameliyata alınacağını duyurdu! “ Yürümem bile yasaklandı”

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü oyuncu Berna Laçin’den sevenlerini üzecek haber geldi. Berna Laçin, acil bir şekilde ameliyata gireceğini açıkladı. Ünlü oyuncu, “ Yürümem bile yasak” dedi. İşte detaylar…

Tek kişilik oyunu sebebiyle Denizli’nin Pamukkale ilçesine giden ünlü oyuncu Berna Laçin, biranda rahatsızlanması sebebiyle acilen hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu, tüm oyunlarını rahatsızlığı sebebiyle iptal etti. Acil bir şekilde ameliyat olacağını söyleyen Berna Laçin,” Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Berna Laçin, tek kişilik oyunu için gitmiş olduğu Denizli’nin Pamukkale ilçesinde biranda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Berna Laçin, hastaneye gittiğinde acil bir şekilde ameliyata alınması gerektiğini öğrendi. Ameliyat olacağını öğrenen ünlü oyuncu açıklama yaparak, “ Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım” dedi.

Acil bir şekilde ameliyat olacağını öğrenen Berna Laçin tüm oyunlarını iptal etmek zorunda kaldı ve sevenlerine açıklama yaparak rahatsızlığı hakkında bilgi verdi. Berna Laçin sosyal medya hesabından, “ Kul kurar kader gülermiş. Bu akşam şahane bir organizasyon için Pamukkale’de tek kişilik oyunumu oynayacaktım. Ardından 7 Mart İzmir ve 8 Mart Bodrum sahnesini yine “Hayal Satıcısı” oyunumla açacaktım. Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım . E bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti , ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor. Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere , o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler, saygılar” açıklamasını yaptı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler