SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Berna Laçin 9 saat süren ameliyatı sona erdi! Doktoru açıkladı: “ Çok nadir bir vaka, ders olarak okutacağız”

Yayınlanma:
ABONE OL

Berna Laçin’in, 9 saat süren operasyonu sona erdi. Laçin’in doktoru ameliyat ardından açıkladı. Doktor, “ Çok nadir görünen bir vaka, okullarda ders olarak okutacağız” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Omuriliğinde yaşanan problemden dolayı yürüyemez bir hale gelen Berna Laçin, 9 saatlik zorlu bir operasyon geçirdi. 3 omuruna 6 tane vida takılmış olan Berna Laçin, hasta yağından açıklama yaparak sağlık probleminin oldukça nadir görüldüğünü ve okullarda ders olarak okutulacağını belirtti.

Tek kişilik oyuncu için geçtiğimiz günlerde Denizli’nin Pamukkale ilçesine giden Berna Laçin, orada geçirdiği rahatsızlığın ardından hemen hastaneye alındı. Berna Laçin, hastaneye kaldırılmasının ardından tüm oyunlarını iptal ederek, ameliyata alındı. 9 saatlik bir operasyondan çıkan ünlü oyuncu Berna Laçin, hasta yatağından paylaşım yaparak sağlık durumunun iyiye gittiğini ve durumunu açıkladı.

Ünlü oyuncu Berna Laçin, oldukça ciddi bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun adeta ders niteliğinde olduğunu belirttiği bir paylaşım yaptı. Laçin paylaşımında, “Ameliyat sonrası Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu geldi ve hocamız durumu şöyle açıkladı: ‘Ameliyat 9 saat sürdü ve çok zor bir ameliyattı, sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız. Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta-on gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye…’ Arayan soran tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Ziyaretçi kabulünden Azmi hoca pek hoşlanmıyor. Yanımda olduğunuzu biliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. İyi günlerde buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler