SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Teoman’ın özel hayatı hakkında dikkat çeken itirafı! “ 80 yaşında evleneceğim”

Yayınlanma:
ABONE OL

Teoman özel hayatı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı Teoman özel hayatı ile ilgili yaptığı itirafta, “ 80 yaşında evleneceğim” ifadesi ile dikkat çekti. İşte detaylar…

Son zamanlarda yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme gelerek gençleri adeta kahkahalara boşan ünlü şarkıcı Teoman, Nişantaşı’nda geçtiğimiz gün kameralara yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden Teoman, özel hayatı ile ilgili itiraflar yapmasının yanı sıra kendisiyle dalga geçen Okan Bayülgen’in bunu yapmasının hoşuna gittiğini de itiraf etti.

“Serseri doğdum, serseri öleceğim” şarkısının sözlerinin tam anlamı ile hakkını veren ünlü şarkıcı Teoman, son zamanlarda karşımızda bambaşka bir karakter olarak duruyor.

Senelerdir birçok kez müziği bıraktığını söyleyen fakat bir türlü müzikten kopamayan ünlü şarkıcı Teoman, magazin gündeminde de enteresan olaylar ile yer alıyor.

Konserlerinden kalan boş zamanını yalnız bir şekilde geçiren ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı Teoman, kaç yaşında evlenmeyi düşündüğü ile ilgili itirafta bulundu.

Daha öncesinde bir kez evlilik yaşayan ünlü şarkıcı Teoman,” Artık hayatımda kimseyi göremezsiniz. Evlendim, çocuğumu yaptım. Artık bekarım. 80 yaşında evleneceğim zaten. O zamana kadar gençliğimi yaşamak istiyorum. Ondan sonra evlenirim” ifadelerini kullandı. Emekli olduktan sonra sahil kasabasına yaşayan isimlere benzemediğini söyleyen şarkıcı “Ayda 4-5 konser vereceğim. Hayatımı yaşamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler