SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı! “ Mezarım çok şık olsun”

Yayınlanma:
ABONE OL

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı. Bülent Ersoy sosyal medya hesabından bahsettiği vasiyetinde, “ Mezarım çok şık ve çok temiz olsun” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Türk müziğinim divası Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı. Annesine mektup yazan Bülent Ersoy, vasiyetini açıkladı. Türk müziğinin divası vasiyetinde, “ Mezarım çok şık ve çok temiz olsun” dedi.

Türk Halk müziğinin divası Bülent Ersoy, vasiyetini açıklaması ile dikkat çekti.

Son zamanlarda Zeki Müren ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarla gündeme gelen Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, bu kez de vasiyeti ile gündeme geldi. Anneler Günü’nde annesinin mezarını sosyal medya hesabından paylaşan Bülent Ersoy, paylaşımını bir mektup yazarak yayınladı.

Mektubunda annesinin mezarının ne kadar bakımlı ve temiz olduğundan da bahseden Bülent Ersoy, aynı zamanda menajeri Haluk Şentürk’e ettiği vasiyeti de açıkladı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan diva Bülent Ersoy, Anneler Günü’nde sosyal medyadan annesinin mezarını yayınlayarak bir mektup yazdı.

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, annesinin mezarının bakımlı ve temiz olmasından söz ederken menajeri Haluk Şentürk’e vasiyet ettiklerini de açıkladı.

Bülent Ersoy, “Haluk’a aman ha mezarım çok şık olsun, çok temiz olsun dedim. Her gün kloraklarla, çamaşır sularıyla yıkanıp temizlensin. Çiçeklerim hep taze konsun üzerime. Hepsinden önemlisi dualar okuttur bana en güzel sesli hocalarla.” İfadelerini kullandı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler