SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Ali Koç kaybetti! Yeni sahibi açıklandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş tarafından ihaleye çıkılan Kalamış yat limanı Ali Koç’un elinden kayıp gitti. Kalamış yat limanının ihalesini o müteahhit aldı.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesini 2021 yılında Koç Holding kazanmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ihaleyi iptal etmişti. Kalamış yat limanı ihalesi yeniden yapıldı ve kazanan isim belli oldu.

KALAMIŞ YAT LİMANI İHALESİ SONUÇLANDI

Kalamış Yat Limanı için gerçekleştirilen ihaleye, Vahit Karaarslan, Can Kültür Sanat Eğitim Kurumları İşletmeciliği AŞ, Doğuş Çay ve Gıda Maddeleri Üretim Pazarlama İthalat İhracat AŞ, Ceynak Yatırım Holding AŞ, Koç Holding’in bağlı ortaklığı Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ ve Silahtaroğlu Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi/Sinyar Enterprises-Sole Proprietorship L.L.C Ortak Girişim Grubu katıldı. Ihale elemesiz olarak yapılırken en yüksek teklif 300 milyon 1 dolar oldu.

Liman ihalesi, 27 tur sürdü ve açık artırma usulü tekrar verildi. Son teklif olan 505 milyon doları veren ünlü müteahhit Vahit Karaaslan, Kalamış yat limanı ihalesini kazanan isim oldu.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler