SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Rafet El Roman’dan estetik itirafı! Çok pişmanım

Yayınlanma:
ABONE OL

Yeni imajı ile beğenilmeyen Rafet El Roman’dan estetik itirafı geldi. Rafet El Roman botoks yaptırdığını ve bundan dolayı çok pişman olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Yüzünde yaptırdığı değişimler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, estetik yaptırdığını itiraf ederek çok pişman olduğunu söyledi. Rafet El Roman herkesin botoks yaptırmaması gerektiğini belirterek, “ Yakışıklılığım mahvoldu” ifadelerini kullandı.

Çıkardığı şarkıları ve yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Rafet El Roman, geçtiğimiz gün vermiş olduğu röportajda yüzünde yaşanan değişim ile dikkatleri çekti. Alnı fazlasıyla gergin olan ve elmacık kemikleri de dolgun görünen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, “ Lanet olsun doğuştan karizmatiğim” ifadelerini kullandı. Yaşadığı değişim ile sık sık gündem de yer alan ünlü şarkıcı Rafet El Roman, estetik yaptırdığını itiraf ederek bunun için çok pişman olduğunu söyledi.

Yaşadığı değişim ile sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Rafet El Roman, 2. Sayfanın ınstagram hesabına, “ Arkadaşlar botoks yaptırdım yaptırmaz olaydım, bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan bitiyim. Karizmam, yakışıklılığım mı desem resmen mahvoldu” ifadelerini kullanarak yorum yaptı. Rafet El Roman’ın değişimi ile geldiği son hali kimse tarafından beğenilmedi.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, estetik yaptırdıktan sonra geldiği son hali ile birçok kişi tarafından beğenilmedi. Ünlü şarkıcının son hali birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından olumsuz yorum aldı.

 

author avatar
kader gun

İlgili Haberler