SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu’nun nafaka krizi! 10 bin dolar nafaka alıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasında nafaka krizi devam ediyor. 10 bin dolar nafaka alan Ahu Yağtu dava ile ilgili sorulara cevap verdi. İşte detaylar…

Yeni gösterinin bilet satış fiyatları ile gündem olan ünlü komedyen Cem yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasında yaşanan nafaka krizi davası sürüyor. Ahu Yağtu,” Nafaka davası henüz sonuçlanmadı” diyerek kendisine yöneltilen sorulara Cem Yılmaz’a yönlendirerek cevap verdi.

2012 senesinin Mart ayında dünya evine giren Cem Yılmaz ve ahu Yağtu çiftinin evlilikleri çok uzun sürmemiş ve çift 2013 senesinde boşanmıştı. Çiftin boşanmasının ardından aralarında nafaka krizi olmuştu.

Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararı ile 70 bin TL’ye düşürmüş ve Ahu Yağtu ise verilen bu karara itiraz ederek İstinas Mahkemesi’ne başvuruda bulunmuştu. İstinaf Mahkemesi tarafından Ahu Yağtu’nun itirazı kabul edilmiş ve nafaka yeniden 10 bin dolara yükseltilmişti.

Etiler’de bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Ahu Yağtu, magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Ahu Yağtu, “ Alışveriş yapmaya geldim ama bir şey beğenemedim. Gördüğünüz gibi elim boş çıktım” ifadelerini kullandı.

Magazin muhabirlerinin, “ Oğlunuz Kemal’in eski eşiniz Cem Bey’in tatilde size eşlik etmesi yönünde bir isteği oldu mu?” sorusuna Ahu Yağtu, “ Öyle bir isteği olmadı” diyerek cevap verdi.

Eski eşi Cem Yılmaz ile aralarında yaşanan nafaka krizi ile ilgili sorulara Ahu Yağtu, “ Nafaka davası henüz sonuçlanmadı. Dava süreci devam ediyor. Karşılaştığınızda kendisine sorasınız” diye yanıt verdi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler