SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Ali Atay’dan Hazal Kaya’ya aşk dolu sözler! “Ben Leylamı gerçek hayatta buldum”

Yayınlanma:
ABONE OL

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Mecnun karakteri ile hafızalara kazınan Ali Atay’dan eşi Hazal Kaya’ya duygu dolu sözler geldi. Ali Atay, “ Ben Leylamı gerçek hayatta buldum” dedi. İşte detaylar…

Ünlüler camiasında gözde çiftler arasında yer alan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, geçtiğimiz günlerde 1 yaşına giren kızları Leyla Süreyya’nın yüzünü ilk kez göstermeleri ile gündeme gelmişti. Çiftin paylaşımına sosyal medyada adeta beğeni yağdı. Ali Atay, konuk olduğu programda eşi Hazal Kaya’ya olan aşkını anlattı.

2019 senesinde nikah masasına oturarak dünya evine giren Hazal Kaya ve Ali Atay çifti aynı sene oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına almış ve ilk kez anne, baba olma duygusunu yaşamışlardı. Çift geçtiğimiz sene kızları Leyla Süreyya’yı kucaklarına olarak ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayarak 4 kişilik bir aile olmuşlardı.

Ali Atay NTV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunucusu olduğu Empati programına konuk oldu. En son ‘Ölümlü Dünya 2’ filmi için bir araya gelen ikili programda oldukça samimi açıklamalarda bulundu.

Ali Atay, programda eşi Hazal Kaya’dan duygu ve övgü dolu sözlerle bahsetti.

Leyla ile Mecnun dizisinde Mecnun’un banası rolüne hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan’ın Ali Atay’a yönelttiği, “ Sen Leyla’nı buldun mu?” sorusuna Ali Atay, “ Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı gerçekten buldum…Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum” ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Hazal Kaya’yı kıskanması ile ilgili sorulan soruya Ali Atay, “ ‘Kıskanıyorum. Bende kıskançlık duygusu var. Bunu gizlemiyorum. Karımı kıskanmıyorum diyemem, o da kıskanıyor. İlk günkü gibi kıskanıyorum hem de! Gerçekten net bunu yaşıyorum” sözleri ile cevap verdi.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorduğu, “ Ali Atay, Hazal Kaya’dan korkuyor mu?” sorusunu Ali Atay, “ Hazal’dan kim korkmaz? Hazal’dan korkulur çünkü güçlü bir kadın. En sevdiğim şey, ilişkilerimde de güçlü insan, ayakta durabilen, istikrarlı, güven veren; bir kadının böyle olması… Evimde böyle bir kadın var” olarak cevap verdi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler