SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Murat Dalkılıç’tan hayranlarına kötü haber! Tüm konserlerini iptal etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Murat Dalkılıç, hayranlarına kötü haberi verdi. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sağlık sorunları olması sebebiyle tüm konserlerini iptal ettiğini açıkladı. İşte detaylar…

Bir dönemin en popüler şarkıcıları arasında yer alan Murat Dalkılıç, birçok kişinin yakından tanıdığı bir isim oluyor. Yaptığı hit şarkılar ile ün kazanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Murat Dalkılıç, özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak eski eşi Merve Boluğur’un açıklamasına vermiş olduğu cevap ile gündeme gelen Dalkılıç, bu kez verdiği üzücü bir haberle gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle olması planlanan tüm konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını sevenlerine açıkladı.

Son olarak eski eşi ünlü oyuncu Merve Boluğur’un yapmış olduğu açıklamaya verdiği cevap ile gündem de olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevenlerini üzecek bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı sevenlerine tüm konserlerini iptal ettiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilet alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz.” İfadelerini kullandı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler