SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş evlilik yolunda ilk adımı attı! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncu uzun zamandır birliktelik yaşadığı Zeynep Mayruk ile nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımı attı. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımı attı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde 3 senedir aşk yaşadığı mocadı Zeynep Mayruk’a evlilik teklifi eden başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, evlilik yolunda ki ilk adımını attı. Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş ve modacı Zeynep Mayruk dün akşam yakın arkadaşlarının ve aile üyelerinin katılım gösterdiği bir tören ile nişan yüzüklerini tarak evlilik yolundaki ilk adımlarını attılar.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişan töreninden olan kareleri sosyal medya hesaplarından yayınlayarak takipçileri ile mutlu günlerini paylaştılar.

İkilinin sosyal medya hesaplarında paylaştığı karelerde, Zeynep Mayruk’un nişan töreni için transparan detayları olan beyaz dantelli bir takım tercihinde bulunduğu ve Tolga Sarıtaş’ın da düz siyah bir takım elbise tercihinde bulunduğu görüldü.

Zeynep Mayruk’un ve Tolga Sarıtaş’ın sosyal medya hesaplarında yayınladıkları nişan karelerine beğeni yağdı.

3 senedir modacı Zeynep Mayruk ile aşk yaşayan başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, dün evlilik yolunda ki ilk adımını atarak nişanlandı. Başarılı oyuncunun sevenleri tarafından ne zaman evleneceği merak konusu oluyordu. İlk adımı atarak nişanlanan Tolga Sarıtaş’ın Zeynep Mayruk ile nikah masasına ne zaman oturacağına dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler