SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

2 yıl sonra ortaya çıktı! Cansu Taşkın kendisinden 25 yaş büyük Yılmaz Erdoğan’la aşk yaşadığını itiraf etti

Yayınlanma:
ABONE OL

2 sene sonra itiraf etti. Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük olan Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile olan aşkını anlattı. İşte detaylar…

Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük olan model Cansu Taşkın ile 2 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Aşk iddialarının ortaya atılmasının ardından Yılmaz Erdoğan sessizliğini korumayı ve bir açıklama yapmamayı tercih ederken Cansu Taşkın aşk yaşadıklarını itiraf etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan hem yazıp hem yönettiği İnci Taneleri dizisi ile yeniden ekranlara geri dönüş yapan Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük olan model Cansu Taşkın işe 2 senedir aşk yaşadığı iddia edildi. Yılmaz Erdoğan konu ile ilgili bir açıklama yapmayıp sessiz kalmaya devam ederken Cansu Taşkın itirafta bulundu.

Cansu Taşkın Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk olarak, “ Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?” sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek “Gerçek… Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan” açıklamasını yaptı.

Cansu Taşkın, konuşmasına devam ederken kullanmış olduğu kelimeler ile ilgili Yılmaz Erdoğan’ın kendisini düzelttiğini belirtti.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler