SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sağlık Vadisi kuruluyor! Türkiye düğmeye bastı

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye sağlıklı dışarı bağımlılığını bitirmek için Sağlık Vadisi kurmaya hazırlanıyor. Sağlık Bakanlığı düğmeye bastı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık alanında atılan yeni adımları duyurdu. Bakan koca sağlık Vadisi kurulacağını belirtirken Yaşanan bu gelişmeyi büyük başlangıç ifadesi ile paylaştı.

Türkiye son yıllarda sağlık alanında çok önemli yatırımlara imza atmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan dev bir proje daha hayata geçecek. Sağlık Bakanı Fahrettin koca bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Sağlık Vadisi kurulması kararının resmi gazetede yayınlandığını duyurdu.

Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla resmi gazetede yayınlanırken sağlık Vadisi’nin kurulması dışa bağımlılığı azaltmayı amaçlıyor. Yeni proje kapsamında Türkiye’nin sağlık alanında araştırma geliştirme eğitim biyoteknoloji ve bilişim kapasitesi artacak.

BAKAN FAHRETTİN KOCA SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Son yıllarda Sağlık konusunda çok önemli gelişmeler kaydeden Türkiye’nin bu yeni hamlesi de oldukça kritik. Sağlık Vadisi içerisinde ilaç ve Tıbbi teknolojiler alanında ar-ge çalışmaları, klinik Araştırmalar ve hazırlık aşamalarını da içeren Entegre bir sağlık sistemi oluşturulacak.

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin koca, sağlık alanında çok önemli bir adım olduğunu söyledi. Bakan koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yayımlanan Resmi Gazete ile Sağlık Vadisi projesinin hayata geçirilmesi konusundaki en ileri adım Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla atıldı.

‘Sağlık, bilim ve teknolojileri alanında istikbalimiz için söyleyecek sözüm, yapacak işim var’ diyen herkesi kuşatacak bir ekosistem kuruluyor.”.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler